17 maart 2008

Nieuwe serie trailer!

De BBC heeft bevestigd dat de trailer van Seizoen 4 zaterdag 22 maart 2008 zal worden uitgezonden op BBC 2 om 19.00 uur. De preview zal ook te zien zijn op de website van de BBC.

David Tennant en Catherine Tate zullen samen te gast zijn in de show van Jonathan Ross op vrijdag 4 april wat het vermoeden doet dat de serie op zaterdag 5 april zal starten!


Laatste serie met Davind Tennant als The Timelord

Doctor Who ster David Tennant gaat waarschijnlijk stoppen als de Timelord, is onlangs uitgelekt.

Catherine Tate, die in de nieuwe serie met Davind Tennant door tijd en ruimte raast, heeft dit per ongeluk verklapt tijdens een interview op de Britse radio. De commedienne en actrice vertelde dit in het radio programma van Jonathan Ross op radio 2. "I think it's maybe David's last series." De BBC wilde geen commentaar leveren op deze gewaagde uitspraak.

Tennant was eigenlijk al de eerste keuze om de negende Doctor te spelen in 2005 toen de serie nieuw leven in werd geblazen, maar toen ging de rol naar Christopher Eccleston. Geen ongelukkige keuze wat ons betreft. Na slechts één serie nam Tennant de rol toen over.

Sinds Tennant de hoofdrol vertolkt zijn de kijkcijfers door het dak gegaan - alleen al in Groot Brittanië kijken gemiddeld zo'n 8 miljoen kijkers naar elke aflevering!

Maar er staat de serie nog veel meer te wachten. Zo gaan er geruchten dat de series produce, Russel T. Davies, de serie ook zal verlaten. En ook Phil Collinson gaat zich waarschijnlijk bezig houden met Corornation Street.